Dotació .cat

Dotació .cat

La Fundació .cat dins del seu compromís de potenciar la societat digital catalanoparlant, porta anys realitzant programes d’ajuda i col·laboració amb el sistema educatiu. Aquest any volem continuar oferint una dotació tècnica a tot el professorat dels territoris de parla catalana que necessiti crear pàgines web en el marc del seu programa educatiu.

La Dotació .cat és un paquet tècnic que ofereix la Fundació .cat juntament amb Nominalia, Dinahosting i Don Dominio per a realitzar projectes webs amb els alumnes.

Sol·licita aquí les dotacions que necessitis registrant-te amb les teves dades, que serviran per a gestionar tots els dominis. Per simplificar el procés d’aprovació, indica sempre que sigui possible el teu correu @xtec.cat, @edu.gva.es, etc.

Tingues present que t’has de registrar de nou encara que haguessis participat anteriorment al concurs wapps .cat o altres activitats de la Fundació .cat.

Som-hi!

Què és la Dotació?

És un paquet tècnic que consta de domini .cat + allotjament web per a fer projectes web a l’aula.

Enguany, gràcies a la col·laboració amb els registradors Cdmon, Dinahosting, Don Dominio i Nominalia, podem oferir un total de 3.000 dotacions.

La dotació no inclou el servei de suport o ajuda en la creació de pàgines web.

A qui va dirigida?

A docents de tots els territoris de parla catalana dels següents nivells:

  • Últim cicle de primària (5è i 6è)
  • ESO
  • Batxillerat
  • Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior

Requisits

  • Ser docent d’algun centre dels territoris de parla catalana
  • Aportar un correu electrònic vinculat al sistema educatiu (exemple @xtec.cat, @edu.gva.es, etc) o al centre (això ho necessitem per validar el professorat)
  • Demanar la dotació per a webs amb finalitats educatives exclusivament
  • Donar d’alta un domini de nova creació i que no afecti a marques registrades (no es podran donar d’alta dominis d’1 i 2 caràcters)

Procés i termini

Es podrà demanar la dotació al llarg de tot el curs acadèmic 2023/24. Es concediran a les sol·licituds vàlides fins a esgotar el nombre de dotacions disponibles, amb un màxim de 10 paquets per docent, sempre i quan s’utilitzin amb finalitats educatives.

La Fundació .cat avaluarà cadascuna d’elles i enviarà un correu a totes les sol·licituds vàlides explicant el procés per donar d’alta del paquet de domini .cat i allotjament al web de Cdmon, Don Dominio, Nominalia o Dinahosting, com a  partners tecnològics. Els registradors s’encarregaran de l’alta dels paquets i de proveir els serveis de panell de control i suport tècnic.

A més, tots els projectes web desenvolupats per l’alumnat podran participar als Premis Dotació .cat.

Les sol·licituds estan obertes fins a esgotar el nombre de dotacions disponibles.

Per a més informació ens podeu escriure a dotacio@fundacio.cat